Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi FOIL metër Folje BW (0.07 mm) 1m

metër Folje BW (0.07 mm) 1m

Çmimi: 263.00lek
  • Kodi:
    134
  • Pesha:
    0.500 kg

Fletë me dy shtresa për brazdë.

E bardha për të rritur dritën në dhomën e rritjes, e zezë për të zvogëluar dritën e jashtme. I sigurt për ushqim I sigurt për bimët, produkt. E garantuar pa gaz.

Dimensionet:

- 2 metra e gjerë

- Çmimi për metër 3 BGN.

Përballimi i dhomës së rritjes me fletë metalike është një mundësi ideale për shpërndarje të barabartë të dritës brenda saj.Funksioni i fletës është të shpërndajë/shpërndajë dritën dhe të shmangë pikat e nxehta.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë