Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KIT PROMOCIONAL "Rhino-Can 200" - çantë e ventilimit të serrës

"Rhino-Can 200" - çantë e ventilimit të serrës

Çmimi: 37,936.00lek
  • Kodi:
    897
  • Pesha:
    13.200 kg

Seria "Rhino-Can" është një opsion i përshtatshëm për një dhomë, për kultivim me përmasa 8-9 metra katrorë.

 

 

Kit ventilimi i përbërë nga:

 

- Rhino Pro Filters Filter Ø Ø 250 / 1050 m3 / h

- Fan RK CAN Fan Ø200 / 1090m3

- Përshtatës Ø 200>>Ø 250

- 2m Kabëll + Plug

- me flange të montuara në fabrikë

 

 

Ajri i pastër është miku yt! Çdo dhomë në rritje (brenda) duhet të ketë një sistem ventilimi të bërë mirë. Që kopshti dhe korrja të jenë cilësore, duhet të mendosh edhe për pastrimin, duke sjellë ajër të pastër në dhomë dhe ajrosje. Këtu janë paraqitur përbërësit më të rëndësishëm të nevojshëm për ndërtimin e idealit, për nevojat tuaja, sistemin e ventilimit.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë