Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e lulëzimit Carbo Load 250ml - suplement karbohidratesh

Carbo Load 250ml - suplement karbohidratesh

Çmimi: 942.00lek
  • Kodi:
    887
  • Pesha:
    0.300 kg

Nëse doni bimë energjike dhe aktive - ju duhet Nutrients Advanced CarboLoad. Ky produkt i lehtë për t'u përdorur, i lëngshëm siguron bimët tuaja me karbohidrate të thjeshta, dhe komplekse, garanton shëndet dhe energji!

 

 

 

Duke siguruar energji në një formë të lehtë dhe të shpejtë për t'u absorbuar, Carbo Load Liquid stimulon shëndetin e bimëve dhe predispozon për lulëzimin e bollshëm.

 

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi:

 

 

 

Përziej 2 ml për litër. Përdoret me çdo ujitje gjatë fazës së lulëzimit.

 

 

Ajo mund të përdoret gjithashtu me Piranha dhe Tarantula duke rritur pronat e tyre!

 

 

 

Përmban përbërës ushqimorë jo-bimorë:

 

15% .......... dezoksiribozë

15% .......... lyxosis

20% .......... ribose

20% .......... xylulyosis

20% .......... xylosis