Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e rritjes B-52 Booster 250 ml - stimulues i rrënjës dhe rritjes / lulëzimit

B-52 Booster 250 ml - stimulues i rrënjës dhe rritjes / lulëzimit

Çmimi: 1,413.00lek
 • Kodi:
  749
 • Pesha:
  0.300 kg

B-52 - super energji për bimët tuaja!

 

 

Përmban vitamina B1, B2, B3, B5, B7,  acide humike,   alga deti dhe përbërës të tjerë për rritjen intensive të bimëve tuaja, edhe në kushte stresuese rritjeje.

 

 

VitaminaT Bluajnë një rol shumë të rëndësishëm në metabolizmin e bimëve dhe rezistencën ndaj stresit. B-52 gjithashtu siguron acid folik, humate dhe ndihmëse për rritjen e dyfishimit të qelizave dhe rrit metabolizmin. Përdorimi i këtij produkti siguron që bimët tuaja të mbeten në kulmin e shëndetit të tyre gjatë cikleve më të rëndësishme dhe produktive të rritjes së tyre. B-52 stimulon rritjen e rrënjëve, duke lejuar kështu rritjen e absorbimit të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë.

 

 

Kopshtarët profesionistë përdorin B-52 për të forcuar klonet, farërat, bimët vegjetative dhe me lule. Kjo përzierje e patentuar siguron një ushqim unik, 100% vitamin, me ndihmën e të cilit  bimët tuaja do të jenë gjithmonë kampionë! Ky stimulues është projektuar për përdorim në të gjitha sistemet hidroponike, fibra kokosit, dheut, ujitjes së lëngshme.

 

 • Prodhuar sipas standardeve më të larta të mundshme
 • Siguron vitamina të rëndësishme për rritjen e harlisur dhe të shëndetshme dhe lulëzimin e bollshëm
 • Forcon imunitetin dhe shëndetin e përgjithshëm.
 • Përmban acid folik për metabolizmin e përshpejtuar
 • Ideale për përdorim me një sërë lëndësh ushqyese të avancuara, suplemente & përforcues

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

Lotim: 2 ml për litër gjatë gjithë fazës vegjetative të zhvillimit, si dhe nga 3 deri në 6 javë të lulëzimit.

Spërkatja e gjetheve : Përzieni 2-5 ml për litër ujë. Spërkateni një herë në 2 javë.

Transplantimi dhe rrënjosja: Përdorni 3 ml për litër. Kur transplantoni, njomni rrënjët për 10 deri në 15 minuta para mbjelljes. Shtoni në rrënjë.

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM