Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e lulëzimit Bud Candy 250 ml - stimulues organik i lulëzimit / shijes / erës / ngjyrës

Bud Candy 250 ml - stimulues organik i lulëzimit / shijes / erës / ngjyrës

Çmimi: 1,177.00lek
  • Kodi:
    747
  • Pesha:
    0.300 kg

Bud Candy – rrit shijen dhe aromën e bimës suaj. Peshë mbresëlënëse, shije e përsosur dhe aromë e korrjes. Është kryesisht një stimulues i luleve organike që siguron energji për bimët tuaja kur ato kanë më shumë nevojë.

 

 

Pavarësisht nëse bimët tuaja po lulëzojnë për momentin, qoftë kur përgatiten për fazën e lulëzimit, kjo është koha për t'i furnizuar me këtë produkt dhe për të pritur me padurim një aromë më të mirë, rendimente më të larta dhe bimë më të forta. Bud Candy është pjesë e Sistemit të Lulëzimit më të Madh të Rendimenteve, një kombinim i produkteve të Avancuara të Ushqyesve të projektuara për t'ju siguruar të korrat më të mira të mundshme.  Bud Candy plotëson rezervat natyrore të karbohidrateve dhe sheqernave që i japin bimës më shumë energji për të siguruar rendimente më të larta.  Ajo ndihmon për të zhbllokuar, brenda potencialit gjenetik të bimës, shijet natyrore dhe të këndshme dhe aromat në ngjyra dhe fruta.

 

Për shembull, bakteret dobiprurëse do të thithin shumicën e karbohidrateve shtesë që sillni në zonën e rrënjës. Nga cilat lloje të këtyre baktereve janë në dispozicion, do të bëhet dallimi në lidhje me mënyrën se si rrënjët përdorin karbohidratet e importuara më tej. Nga  15 përbërësit në Bud Candy, shtatë janë testuar shkencërisht dhe karbohidratet janë zgjedhur me një efekt dramatik dhe specifik në zonën e rrënjës së specieve bimore që rritni. Bud Candy është një faktor fuqie për shtesa të tjera të tilla si bakteret dobiprurëse dhe humus  dhe acidet fulveike. Bud Candy është plotësisht në përputhje me produktet e serisë ph perfect dhe nuk e devijon setin tashmë, nga plehrat kryesore, PH.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi:

 

2 ml për 1 litër solucion ushqimi nga 1 deri në javën e 6-të të lulëzimit.

 

 

Përbërja:

- Soluble Potash (K2O), Sulfati i Kaliumit, 72 elementë gjurmësh, acide organike, acid citrik, acid askorbik, komponime polifenol, esters, lëng kallam sheqeri

- CARBOHYDRATES: Xylotic, maltose, glucose, galactose, arbinosis

- EKSTRAKTET: Ekstrakti i boronicës, ekstrakti i rrushit, ekstraktet e maltit, ekstrakti i majasë së fermentuar

-VITAMINAT: B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, B-7, B-12

-Aminoacidet: L-alanine, L-arganine, L-asparagine, acid L-aspartic, L-cysteine, L-cystine, acid L-glutamic, L-glutamine, L-glycine, L-histidine, L-isoleucine, L-leucine, L-lysine, L-methionine, L-thronin, L-phenylalanine, L-proline, L-serine, L-triozine, L-Tryptophan, L-Valine

 

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTA TË LËNDËVE USHQYESE, MUND TË PËRDORËSH NJË TË  VEÇANTË