Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Stimulues për rritjen dhe lulëzimin CannaCure 1L - suplement mineral për rezistencë dhe stres

CannaCure 1L - suplement mineral për rezistencë dhe stres

Çmimi: 2,629.00lek
  • Kodi:
    698
  • Pesha:
    1.150 kg

CannaCure është një ushqim unik i gjetheve që parandalon dhe kontrollon dëmtuesit dhe mykun e bimëve.

Ky është një produkt miqësor ndaj mjedisit dhe pa toksina. CANNACURE ofron bimë, lule më të shëndetshme, më të mëdha dhe rendimente më të larta. Ndryshe nga produktet e tjera të kontrollit të dëmtuesve me bazë bimore, CANNACURE gjithashtu përmban lëndë ushqyese për ushqim . Ofron bimë më të shëndetshme që mund të përqendrohen në prodhimin e luleve më të mëdha dhe rendimente më të larta.

Kur spërkatni me CANNACURE , mbi bimët tuaja krijohet një shtresë e dytë natyrale, e cila përmirëson ngjyrën dhe vitalitetin e gjethes, duke siguruar që bimët të marrin ende frymë. Kjo i bën ata të shëndetshëm, me shkëlqim dhe të pastër, gjë që lejon fotosintezën optimale - kjo u jep bimëve mundësinë të përqëndrohen në lulëzimin e tyre.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

CANNA njihet ndërkombëtarisht si një lider botëror në ushqimin dhe rritjen e bimëve tuaja të preferuara në arrë kokosi, hidroponikë dhe tokë. Çdo produkt CANNA është projektuar me kujdes për t'ju ofruar rendimentin më të lartë të mundshëm.Këto produkte ushqimore me origjinë bimore janë të pastra, të thjeshta, të lehta për t'u përdorur dhe nuk dëmtojnë mjedisin!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Si të përdorni:
 
 
 
Është shumë e rëndësishme të spërkatni gjethet nga të dyja anët.Përdorni KANAKURËN një herë në javë si masë parandaluese për t'u siguruar që dëmtuesit e bimëve nuk mund të sulmojnë gjethet.Në raste të rënda të zgjebesë, mizës së bardhë ose marimangave, për shembull, spërkatni çdo tre ditë dhe përsëritet, nëse është e nevojshme, pas tre ditësh të tjera. Më pas vazhdoni si zakonisht, një herë në javë. KANAKURA mund të përdoret që nga fillimi i rritjes deri në vjelje.
 
 
- 330 ml për 1 litër spërkatje uji
- Mos e lini tretësirën për më shumë se 10 ditë
- Mos e përdorni me produkte që përmbajnë peroksid hidrogjeni
- Mos përzieni me materiale të tjera përveç ujit
- Canna Cure mund të përdoret me plehra të tjerë