Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues House & Garden Plehrat bazë Aqua Flakes A + B 1L - pleh mineral për hidroponikë

Aqua Flakes A + B 1L - pleh mineral për hidroponikë

Çmimi: 3,595.00lek
 • Kodi:
  597
 • Pesha:
  2.565 kg

Pleh mineral me dy përbërës për rritje

Aqua Flakes A + B u siguron bimëve të gjithë elementët e nevojshëm në periudhën për rritje të shpejtë dhe të vrullshme.

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

Cilat janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: dritë, ajër, ujë dhe ushqim. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një “dietë të ekuilibruar”. Kjo nënkupton një pleh të balancuar siç duhet që përmban të gjithë elementët thelbësorë për rritje, të njohur si plehra bazë, të cilët përbëjnë një bazë solide për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund t'i shtohen ciklit të rritjes, por lëndët ushqyese tuaja kryesore janë blloqet ndërtuese të bimëve të shëndetshme të shëndetshme.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 • 1L / 250L ujë.
 • I përshtatshëm për aeroponikë dhe nënshtresa, kokos, lesh mineral.
 • Asnjëherë mos shtoni A dhe B në të njëjtën kohë!
 • Mbushni enën me dy të tretat e ujit. Vendosni fillimisht A, përzieni mirë. Më pas shtoni B dhe përzieni sërish mirë. Shtoni ujë në enë.
 • Vlerat e BE-së: filloni ciklin e rritjes me 1.2, duke u rritur gradualisht (sipas programit) në 2.0 në fund të lulëzimit.
 • Përdorni pH lart dhe pH poshtë për të rregulluar pH-në e tretësirës midis 5,7 dhe 6,7.
 • Përdorni stimulues të rritjes dhe lulëzimit për rezultate optimale.