Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues General Organics Humic 500ml - stimulues organik i rritjes dhe lulëzimit

Humic 500ml - stimulues organik i rritjes dhe lulëzimit

Çmimi: 1,700.00lek
  • Kodi:
    352
  • Pesha:
    0.567 kg

Humic është një produkt i formuluar me acide humike.

Ai përshpejton marrjen e lëndëve ushqyese përmes secilës pjesë të rrënjëve të bimëve në një proces natyror të quajtur kelimi mineral. Pasi transportohet në indet bimore, Humic forcon bimën duke e inkurajuar atë të rritet më shpejt dhe të japë më shumë rendiment. Ai përbëhet nga lignohumate të pastra dhe ka një përmbajtje jashtëzakonisht të lartë të humateve aktive. Ato mbështesin marrjen e lëndëve ushqyese, stimulojnë mikroorganizmat e tokës, përmirësojnë strukturën e tokës, rrisin kapacitetin buferik dhe reduktojnë konsumin e ujit.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

General Organics ofron një gamë të plotë të plehrave bimore me cilësi të lartë dhe suplementeve ushqimore. Çdo produkt në linjë jep mundësinë për të pasuruar kopshtin tuaj.General Organics përfaqëson angazhimin tonë serioz ndaj qëndrueshmërisë, cilësisë dhe inovacionit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

Për të gjitha bimët dhe të gjitha fazat e zhvillimit

Për të gjitha programet e plehrave dhe të gjitha metodat e kultivimit

Për tokë dhe hidroponikë - 4mL / L;

Për spërkatjen e gjetheve - 2mL/L